Sanayinin Dijitalleşmesi: Endüstri 4.0 Evrimi Uluslararası Konferansı

Etkinlikte Türk-Alman teknolojik işbirliği, Almanya’ nın Endüstri 4.0’ a geçiş süreci üzerinden tartışılmış ve ikili görüş paylaşımında bulunulmuştur. Alman Sanayi ve Ticaret Odası Genel Sekreteri Eric Weik ve Bochum Üniversitesi Başkanı Prof. Dr. Jürgen Bock Almanya’ nın günümüzde öncül bir alan olarak karşımıza çıkan Endüstri 4.0 için ülke olarak yol haritalarını uygulamaya geçen örnekler üzerinden paylaşmışlardır.

Üniversite Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi temsilcilerinin, Teknoloji Transferi Ofisleri temsilcilerinin, TÜSİAD üyelerinin, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV)’ nin katılım gösterdiği toplantıda ülkemizde yeni nesil teknoloji ve girişimlerin uygulanabilmesine yönelik faydalı tartışma ve görüş alışverişlerine imkan sağlanmıştır.