FoodHack İstanbul 2023: Çay Partisi Konseptli Etkinlikte Gıda ve İnovasyon Buluştu

GEMMA Gıda Kimya, Gastronomi Markaları ve İstanbul Arel Üniversitesi İşbirliğiyle Unutulmaz Bir Gıda Deneyimi Sağlandı

[İSTANBUL] – İstanbul Arel Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen beşinci “FoodHack İstanbul” etkinliği, 8 Haziran 2023 tarihinde unutulmaz bir lezzet ve inovasyon şölenine dönüştü. Bu yıl “çay partisi” konseptiyle gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılara sıradışı bir deneyim sunarken, GEMMA Gıda Kimya’nın doğal renklendiricileri ile hazırlanan kurabiyeler, gastronomi markalarının hediye ettiği mutfak üniforma takımları, Güllüoğlu firmasının ikramları ve İstanbul Arel Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü şeflerinin katılımıyla unutulmaz anlara sahne oldu.

Etkinliğin açılışında, çay partisi konseptine uygun olarak birbirinden lezzetli çaylar ve kurabiyeler sunuldu. GEMMA Gıda Kimya’nın doğal renklendiricileri kullanılarak hazırlanan kurabiyeler, katılımcıların damaklarını şenlendirdi. Ayrıca, etkinliğe katılan gastronomi markaları, güzel mutfak üniforma takımları ile katılımcılara sürpriz hediyeler sundular.

Etkinlik daha sonra İstanbul Arel Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü şeflerinin katılımıyla düzenlenen bir panele evrildi. Panele katılan şefler, gastronomi dünyasındaki son trendleri ve mutfak sanatlarındaki yenilikleri paylaştılar. Katılımcılar, bu panelden çok sayıda ilham ve bilgi ile ayrıldılar.

FoodHack İstanbul etkinliği, gıda sektörünün yaratıcı ve inovasyon dolu yüzünü sergileyerek katılımcılarına keyifli bir gün yaşattı. Aynı zamanda gıda ve inovasyon alanındaki gelişmeleri takip edenler için önemli bir buluşma noktası oldu.

İstanbul Arel Üniversitesi, GEMMA Gıda Kimya, gastronomi markaları ve diğer işbirliği partnerleri, geleceğin gıda liderlerini yetiştirmek ve gıda sektörüne katkı sağlamak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam ediyorlar.