ArtıArel Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi açıldı!

İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent yerleşkesi içerisinde, iş fikri ya da hayata geçirmek istediği bir projesi olan öğrencilerin başvurabileceği ArtıArel Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi açıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet ÇİVİ’nin açılış konuşmasını yaptığı ArtıArel Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi’nde girişimciler, öğrenciler ve akademisyenler ücretsiz ofis alanıyla birlikte çalışma alanı, internet, elektrik, temizlik vb. imkanlardan yararlanabilecek, uzmanlar ve mentorların destekleriyle yenilikçi fikirlerini ya da projelerini hayata geçirmeye çalışacaklar.

Merkez müdürü Yard. Doç. Dr. Dilek GÖKSEL DURU yaptığı sunumda ArtıArel Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi’nde girişimcilere ne tür imkanlar sağlanacağı, iş fikirleri geliştirme konusunda ne şekilde fark yaratabilecekleri ve başvuru sürecinin ne şekilde olacağı hakkında bilgiler aktardı.

TOBB İklimlendirme Sektör Meclisi ve İSİB Başkanı Zeki POYRAZ’ın dünya’da ve Türkiye’de sektörel gelişmeler, yenilikçi çalışmaların önemi, girişimcilik kültürünün gelişmesinin önemi hakkında yapmış olduğu söyleşinin ardından İstanbul Arel Üniversitesi Mütevelli Heyet’i başkanı Kemal GÖZÜKARA ile birlikte ArtıArel Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.